Ring op til tandlægen - klik her

Snorkeskinne

Patient hos smil i centrum Kjeld Koplev fortæller:

“Efter mit møde med Kenny Sørensens “snorkeskinne” er mine nætter blevet en sand drøm. Jeg sover igennem, vågner ikke halvkvalt hver anden time af min egen snorken og min hustru lider ikke mere konstant under min voldsomme snorken.”

Snorken er lyde fra vibrationer i det bløde væv i svælget og hvis disse giver manglende vejrtrækning under søvn, defineres det som obstruktiv søvnapnø.

Symptomerne på obstruktiv søvnapnø kan være træthed/søvnighed, morgenhovedpine og øget irritabilitet.

Andre indikationer kan være at man døser hen/falder i søvn når man ser fjernsyn, sidder som passager i bil eller sidder roligt efter en frokost med alkohol.
Snorkeskinnen virker på personer der lider af mild til moderat søvnapnø. Har man svær søvnapnø bliver man ofte behandlet med CPAP.

Når man har obstruktiv søvnapnø har man stor belastning af hjerte og kar, man har øget riciko for forhøjet blodtryk samt riciko for sykkersyge. Samtidigt kan det føre til en stor social belastning hvor det også kan føre til ulykker.

Fordelen ved en snorkeskinne

Fordelen ved behandling med en snorkeskinne ved søvnapnø er den ikke fylder så meget, er let at have med sig, den støjer ikke, er relativbillig i forhold til anden behandling af søvnapnø.
I Sverige er behandling med snorkeskinne ofte førstevalgsbehandling ved søvnapnø.
Snorkeskinne behandling er for personer der er i CPAP behandling et brugbart alternativ ved rejser.

Forudsætninger for behandling med snorkeskinne er snorken af mild til moderat grad. Egne tænder med minimum 50 % knoglefæste. Ingen kæbeledsproblemer og frie luftveje i næsen.
For at kunne fremstille en snorkeskinne skal man have lavet en undersøgelse og et aftryk i overkæbe og underkæbe samt et sammenbid. Disse sendes til teknikkeren og ved en ny aftale udleveres snorkeskinnen og der instrueres i brug.

Snorkeskinnen koster 3622 kr.

Tal med tandlægen omkring din mulighed for at få fjernet din snorken.

Kontakt os gerne og hør mere om snorkeskinner mv.

45 87 12 26