Ring op til tandlægen - klik her

Ny Patient

Du er velkommen hos Tandlægerne Lyngby Torv 1

Når du er ny patient hos os, er det vigtigst for os at få klarlagt dine tænders tilsatand. Derfra kan vi rådgive dig omkring vedligeholdelse af dine tænder og forebyggelse af sygdom i din mundhule. Undersøgelsen er helt standardiseret og prisen er fastlagt Sundhedsstyrelsen.

ny-patient

Din første undersøgelse hos os

Vi opretter en journal for dig. Det er lovpligt at lave den og notere hvilke tænder du har, hvor der er fyldninger og hvad fyldninger er lavet af. Denne tandstatus bruges af retsmedicinere til at identificere personer efter for eksempel brandulykker.

I journalen noterer vi også eventuelle sygdomme og allergier som tandlægen skal have kendskab til for at din behandling trygt kan udføres.

Vi kigger på tænder, tandkød, slimhinde og kæbeleddet

Når vi kigger på tænder, tandkød, slimhinde og kæbeleddet er det for at se om der er nogle behandlingskrævende tilstande tilstede.

Er det mere end 1 år siden sidste besøg?

_82K1398Hvis det er mere end 1 år siden du sidst har været til tandlægen, så vil vi anbefale dig at få taget røntgenbilleder af dine tænder. Som ny patient kan du opnå gratis røntgen.

Røntgen er god til at identificere de fleste huller, idet langt de fleste huller opstår i mellemrummet mellem tænderne, hvor vi ikke kan se og hvor tandbørsten ikke kan komme til. Røntgen kan afsløre selv små huller – endda før de kræver behandling i form at boring og fyldning. Derfor er netop røntgen en god ide.

Har du tandsten, så anbefaler vi også at du får renset tænderne. Du kan ikke selv fjerne tandsten, så lad og gøre det for dig. Mindre tandsten betyder færre bakterier og dermed mindre chance for huller. Derfor er det også en god ide med en korrekt tandrensning.

Behandlinger ved det første besøg

Fra tid til anden bliver der også tid til at lave mindre behandlinger ved dit første besøg. Det kunne være et lille hul i en tand, en forebyggende lakering af en tandflade eller instruktion i korrekt brug af tandtråd eller korrekt tandbørstning. Behandlingerne er ikke en del af prisen for en undersøgelse.

► Ring til os på  45 87 12 26 hvis du har spørgsmål eller vil booke en tid.

45 87 12 26