Ring op til tandlægen - klik her

Røntgen

_82K1447

Nye kunder får gratis røntgen

Som ny kunde hos Tandlægerne Lyngby Torv 1 kan du nu få to røntgen ved din førstegangsundersøgelse for at afsløre de typiske skjulte problemområder.

Lad der ikke gå år imellem undersøgelser

røntgenHvis det er længe siden du sidst var til tandlægen og fik taget et røntgenbillede af dine, så er det måske på tide. Er der gået mere end et år siden du sidst fik kontrolleret mellemrummene mellem dine tænder, så anbefaler vi at du får det gjort snart. Det er mellem tænderne at de fleste huller opstår, lige der hvor vi ikke kan se det med det blotte øje. Det er svært at komme til med tandbørsten og derfor er det netop mellemrummene der er en god ide at undersøge med røntgen for at se om der er noget vi eller ikke kan se og som du ikke kan nu med tandbørsten.

Røntgen viser problemer mens de er billige at få lavet

Røntgenbilleder er uvurderlige i tandplejen og foruden ville vi ikke være i stand til at udføre en moderne behandling. Vi bruger det til at få detaljeret billede af munden på vores patienter. Røntgen er nyttig til nøjagtig diagnose, udbedring af eksisterende problemer og forebyggelse af fremtidige men. Røntgen har en væsentlig rolle i afsløring og udbedring af tænder i forfald. Røntgen er den eneste mulighed vi tandlæger har for at finde problemer i kontaktfladen mellem to tænder. Med røntgen kan problemer identificeres allerede i de tidlige stadier, og det letter arbejdet og holder de helt dyre behandleringer fra døren, da behandlingen ikke behøver at være dyb i tanden.

► Ring til os på  45 87 12 26 hvis du har spørgsmål eller vil booke en tid.

45 87 12 26