Ring op til tandlægen - klik her

Velkommen til din Tandlæge i Bagsværd

smil i centrum

Hvorfor vælge os?

Vi har altid patienterne i fokus! Alle får den behandling, som lige netop deres situation kræver. Målet er ikke at få det højeste antal patienter igennem, men derimod at gøre alle vores patienter glade og tilfredse.
Vi bestræber os på at skabe glade og tilfredse kunder, der kommer tilbage år efter år, fordi de ved, de får rigtig god behandling hos os. Tillid mellem patient og tandlæge er vigtigt – og den sætter vi stor pris på!

Tandlæge ved Bagsværd – Klinikken

Omgivelserne på klinikken er behagelige, og vi er meget opmærksomme på, at nogle lider af tandlægeskræk. Du behøver ikke være bange for, at det skal gøre ondt at komme forbi vores klinik. Vi tager godt imod dig og giver dig en behagelig oplevelse.

Hvis det er prisen, der bekymrer dig, kan du altid gå ind på vores prisoversigt og se vores aktuelle priser. Du kan altid spørge om et overslag på behandlingen, så du har en ide om, hvor meget det kommer til at koste.
På vores hjemmeside kan du se, hvilke behandlingstyper vi tilbyder.

Gå til tandlægen – og spar penge!

Ja, det virker ulogisk, men det er faktisk rigtigt. Vores dygtige tandlæger udfører forebyggende tandpleje, hvilket betyder at vi hjælper dig med at holde dine tænder rene og sunde, så du undgår tandpine og dyre behandlinger. Ved at gå regelmæssigt til tandlægen betyder, at du både kan spare tid og penge på behandlinger.

De færreste kan undlade at gå til tandlægen i mange år og stadig bevare sine smukke, hvide tænder. Vores venlige og dygtige tandlæger giver dig gode råd til, hvordan du børster dine tænder korrekt og bevarer en god mundhygiejne.

3 km – kort strækning til sundere tænder

Vores klinik er placeret i Lyngby centrum, og er nem at finde, hvis du kommer fra Bagsværd. Hop op på cyklen, sæt dig i bilen eller benyt dig af de mange offentlige transportmidler, der kører direkte til døren.


Vis stort kort

Tager du det offentlige fra Bagsværd?
Fra Bagsværd kan du tage S-toget eller bus 400S, 200S eller 165 – det tager under 10 minutter til klinikken, Lyngby Torv 1.

 

Tager du bilen?
Der er mange parkeringsmuligheder tæt på klinikken. På parkeringspladserne på Lyngby Torv kan du parkere gratis i 2 timer.

 

45 87 12 26