Ring op til tandlægen - klik her

Tandlæge i Lyngby Hovedgade

tandlæge lyngby hovedgade

Leder du efter en tandlæge i Lyngby Hovedgade?

Hvis det er tilfældet, håber vi, du vil læse lidt videre, da du her vil få præsenteret grunde til, at ikke bare bør udskyde dine tandlægebesøg. At gå til tandlægen er en vigtig del af din almindelige pleje af munden, og når det er sagt, bør det påpeges, at mange fejlagtigt tror, et tandlægebesøg blot er i tilfælde af smerte eller andre ubehagelige uregelmæssigheder, men med henblik på at minimere dine omkostninger samt undgå unødig smerte i tænderne, anbefales det faktisk, at du tager til tandlægen en gang hver sjette måned.

Hvorfor vælge os?

Hos Smil I Centrum ved Lyngby Hovedgade er det vigtigste, at du bliver tilfreds med, hvordan din mund ser ud. Patienterne er i fokus, og vi gør vores yderste for at gøre besøget så smertefrit som overhovedet muligt. Vores klinik er ikke et samlebånd, som blot fokuserer på at få så mange patienter igennem som overhovedet muligt.

Vi er stolte af godt håndværk og håber naturligvis, at du kommer tilbage flere gange, men det er selvfølgelig ikke tilfældet, hvis ikke vi gør vores arbejde grundigt. Vi gør derfor alt, hvad vi kan, for at du føler dig godt til rette, hvilket inkluderer, at vi holder dig oplyst om alle de forskellige muligheder. Du modtager individuel behandling, som behandler lige netop dine problemer.

Klinikken

Vi ved godt, det ikke er alle, der er henrykte over at tage til tandlægen, og derfor har vi sørget for at skabe en behagelig atmosfære samt, at klinikkens ansatte ved, hvordan man bedst håndterer stress i blandt patienterne.

Med åbningstider fra 8 til 17 mandag til torsdag og 8 til 13:30 om fredagen
Har du mulighed for at komme til, når det passer dig.

Vores mål er at sørge for, at du er glad og tilfreds, når du tager herfra, og dette bekræftes af vores kunder i deres anbefalinger af tandklinkken.  Hvis denne korte artikel har overbevist dig om, det er på tide  at tage forbi en tandlæge, håber vi naturligvis, du vælger at ringe til os.


Vis stort kort

45 87 12 26