Ring op til tandlægen - klik her

Tandlæge Søborg | Bestil tid allerede i dag

smil i centrum

Patienterne i fokus

Vi passer godt på vores kunder hos Tandlægerne Lyngby Torv 1. Netop derfor ligger vores fokus 100% på vores patienter. Hos os bekymrer vi os ikke over hvor mange patienter vi får ekspederet, men retter vores fokus imod at alle vores patienter går herfra med et smil.
Vi er kompromisløse i vores stræben på den perfekte tandlægeoplevelse, og vægter tillidsbåndet mellem tandlæge og patient utroligt højt. Det er måske én af årsagerne til, at vi har mange trofaste kunder der vender tilbage år efter år.

Trygge rammer hos tandlæge tæt ved Søborg

Du er altid velkommen i vores hyggelige klinik. Miljøet og tonen er venlig og imødekommende. Vi er meget opmærksomme på vores patienter, der lider af tandlægeskræk. Hos os behøver du ikke at frygte, at aflægge os et visit. Vi vil gøre vores absolut bedste for, at give dig en behagelig og positiv tandlægeoplevelse hos os.

At konsultere tandlægen kan være en omkostningsfuld affære, og det er vi hos Tandlægerne Lyngby Torv 1 opmærksomme på. Hvis du måtte være i tvivl om hvad en bestemt type behandling koster hos os, kan du altid tage et kig på vores prisoversigt. Hér vil du i ro og mag kunne danne dig et overblik over omkostningerne til en evt. behandling.
Hvis ikke du kan finde den type behandling du ønsker i vores prisoversigt, er du altid mere end velkommen til at spørge på et overslag på netop den behandling du måtte have behov for.

En sund mund = billig tandlæge

Som de fleste måske ved, er det svært at holde sine tænder sunde og pæne, hvis ikke man går til tandlægen regelmæssigt. Derfor specialiserer vi os i at forebyggende tandpleje. Det betyder for dig, at vi regelmæssigt holder dine tænder sunde og rene. På den måde vil du på letteste vis undgå tandpine og dyre behandlinger. Derfor er det også en sund mund, der vil holde udgifterne til en tandlæge på et minimum.


Vis stort kort

Tandlæge nær Søborg – 5 km til en sund mund.

Vores klinik er placeret i Lyngby centrum, og er nem at finde, hvis du kommer fra Søborg. Hop op på cyklen, sæt dig i bilen eller benyt dig af de mange offentlige transportmidler, der kører direkte til døren.

Offentlig transport, lige til døren
Fra Søborg station kan du nemt hoppe på S-toget eller bus 300S der går fra Buddinge station.
Det tager under 15 minutter før du ankommer til vores klinik på Lyngby Torv 1.

Gode parkeringsmuligheder
Stort antal parkeringsmuligheder tæt på klinikken.
Desuden er der gratis parkering på parkeringspladserne på Lyngby Torv, hvor du kan parkere i op til 2 timer.

45 87 12 26