Ring op til tandlægen - klik her

Tandlæge Vanløse

smil i centrum

Den gode service

På Lyngby Torv 1 byder vi dig indenfor i vores hyggelige tandlægeklinik. Hos os er miljøet afslappet, og tonen naturligt venlig og imødekommende. Vi lægger en ære i, at have 100% fokus på vores patienter og kender til vigtigheden af, at man som patient har blind tillid til sin tandlæge. Netop derfor tager vi os god tid til hver enkelt patient, og imødekommer individuelle behov. Vi fokuserer altså ikke på mængden af patienter vi har siddende i stolen, men fokuserer i stedet på kvaliteten vi lægger i vores arbejde, og at de patienter vi har er glade og tilfredse. Derfor har vi også en del trofaste kunder, der trygt besøger os flere gange om året.

Frygt ej

Alle er velkomne i vores lille klinik, og vi har også en del patienter der lider af tandlægeskræk. Hvis du måtte lide af tandlægeskræk skal du blot vide, at du absolut ikke er den eneste. Hos Tandlægerne Lyngby Torv 1 er vi meget opmærksomme på lidelsen. Derfor forklarer vi meget gerne i detaljer, hvordan behandlingen kommer til at forløbe. På den måde er du godt rustet til behandlingen, og du ved hvad der kommer til at ske. Vores team af dybt professionelle tandlæger vil behandle dig nænsomt, og gøre alt hvad de kan for, at forlader vores klinik med et smil på læben.

Et hvidt smil og god mundhygiejne, er som oftest betinget af regelmæssig konsultation hos en tandlæge. Hvis man ikke får det gjort, kan det potentielt set blive en dyr fornøjelse. Men hos Tandlægerne Lyngby Torv 1, vil vi gerne hjælpe dig med at gøre det billigere at gå til tandlægen. Derfor har vi dygtiggjort os inden for den forebyggende behandling af dine tænder. Når du besøger os, vil vi således hjælpe med at rense dine tænder og holde din mund i topform. Således undgår du på nemmeste vis tandpiner og dyre behandlinger.

Nogle gange kan det være rart at få dannet sig et økonomisk overblik over eventuelle udgifter. Derfor kan du altid tilgå dig vores prisliste, som giver et samlet overblik over hvilke behandlinger vi tilbyder.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!


Vis stort kort

Tandlæge i Vanløse – Denne vej til sundere tænder

Kliniken er placeret i hjertet af Lyngby, kun få kilometer fra Vanløse. Vi er nemme at finde, både hvis du skulle ankomme med offentlig transport, i bil eller på jernhesten.

Offentlig transport lige til døren

Fra Vanløse station kan du stå på S-toget, og derfra stå på bus 200S. Det tager under 35 minutter at komme til klinikken!

Unikke parkeringsmuligheder tæt på klinikken.

På Lyngby Torv er der gratis parkering i op til 2 timer-

 

45 87 12 26