Ring op til tandlægen - klik her

Tandlæge Virum

smil i centrum

Patienten i fokus

I vores lille klinik står vores team af dygtige tandlæger klar til at tage i mod dig.

Som patient hos Tandlæger Lyngby Torv 1 er du i absolut trygge hænder. Vi har mange års erfaring indenfor tandpleje, og sætter i en ære i at yde den bedste service overfor vores patienter.

Kvalitet og grundighed er nøgleordene, og vi kender i den grad til vigtigheden af at have fuld tillid til sin tandlæge. Netop derfor tager vi  os den nødvendige tid til hver enkelt patient, og koncentrerer os ikke om at få så mange patienter i stolen som muligt.

Vi har patienter der er plaget af tandlægeskræk. Hvis du lider af dette, så er vi en tandlæge for dig. Stemningen i klinikken er afslappet, imødekommende og venlig. Vores rutinerede og professionelle hold af tandlæger arbejder aktivt på, at det skal blive en god oplevelse for dig.

De arbejder nænsomt, og er dygtige til at gennemgå forløbet af hver enkelt behandling. Således er du som patient hos os altid klar over, hvad der skal til at ske.Vores grundige og professionelle tilgang til tandlægefaget bevirker, at vi har en trofast skare af glade og tilfredse patienter der kommer og besøger os, når det er tid til et tandeftersyn.

Omgivelserne i klinikken er behagelige, og vi er meget opmærksomme på, at nogle lider af tandlægeskræk. Du behøver ikke være bange for, at det skal gøre ondt at komme forbi vores klinik. Vi tager godt imod dig og giver dig en behagelig oplevelse.

Vi bider ikke

Det flotte smil, og den sunde mund kommer man ikke sovende til. Det ved vi hos Tandlægerne Lyngby Torv 1. Derfor har vi specialiseret os i den forebyggende behandling af tænder og mund. Derfor vil et besøg hos os involvere, at vi renser dine tænder grundigt og hjælper din mund med at forblive i topform.

Udover tandrensningen, instruerer vi også meget gerne i hvordan du får mest ud af din tandbørstning. På den måde kan du selv være med til, at gøre tandlægeregningen mindre. Hvis du besøger os regelmæssigt, kan du nemmere undgå huller i tænderne og tandpine.

Vi er klar over, at det kan være en omkostelig affære at besøge tandlægen. Derfor har vi lavet en prisoversigt, der giver et godt indblik i hvad netop din behandling koster.

Hvis du ikke kan finde den behandling du leder efter i prisoversigten, så er du altid mere end velkommen til at ringe til os og få et prisoverslag på en specifik behandling,


Vis stort kort

Tandlæge nær Virum – 5 km til sunde tænder

Vores klinik er placeret i Lyngby centrum, og er nem at finde, hvis du kommer fra Virum. Hop op på cyklen, sæt dig i bilen eller benyt dig af de mange offentlige transportmidler, der kører direkte til døren.

Tager du det offentlige?
Fra Virum kan du tage S-toget til Lyngby station – det tager under 10 minutter til klinikken, Lyngby Torv 1.

 

Tager du bilen?
Der er mange parkeringsmuligheder tæt på klinikken. På parkeringspladserne på Lyngby Torv kan du parkere gratis i 2 timer.

45 87 12 26